Varför Markskruv?

Så funkar det!

Du kontaktar oss och berättar om dina önskemål och byggplaner. Du eller vi mäter ut skruvarnas placering och märker ut önskad höjd på tex en husvägg eller liknande. Vi lämnar pris på din förfrågan samt bokar tid för montering eller ett möte för en grundlig genomgång av bygget och ev ritningar vid större projekt.

Oavsett om du ska bygga ett uterum, trädäck eller carport så vill man ha en stadig förankrig i marken som klarar stora tryck och draglaster samt en minimal riskt för åverkan av tjäle. Markskruven ersätter den traditonella plinten med många fördelar. Markskruvens utformning gör att tjälen inte får samma grepp i den som den får i vanlig plint med plan yta i botten. Markskruven får även en otrolig stabilitet i både drag och trycklast tack vare att marken runt är orörd och skruvens flänsar låser.

Först borrar vi ett pilothål med en kärnborr så vi ser att det inte ligger några stora stenar under, mindre stenar spräcks vid borrningen och skärvorna flyttas när skruven skruvas ner. Våra standard skruvar skruvas ner till ett djup av c:a 100cm och vägs in till önskad höjd med laser.

Sedan monteras det beslag som passar lämpligast för ert bygge i markskruven. Vi tillhandahåller beslag för liggande bärlina och stående 95mm stolpar.

Vi har även speciella markskruvar för montering av torkvindor, postlådor, skyltar mm. Då är det 4 bultar i runt markskruvens topp som gör det möjligt att förankra och låsa ett rör i markskruven.

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig komma igång med ditt projekt.

Niklas, 070 344 9397
Niklas@dalamarkskruv.se