Om Oss & Kontakt

Dalamarkskruv.se drivs av företaget NCO konsult och montage AB i Ludvika. Ett litet företag vars mål är att göra det lilla extra och där varje kund är lika viktig, liten som stor.

Värderingar som noggrann, ärlig och punktlig speglar verksamheten samt att vi jobbar lokalt gör det viktigt att varje kund är nöjd och varmt rekommenderar oss vidare. När du väljer att anlita Dalamarkskruv så ska det kännas tryggt från start till mål.

Med lång erfarenhet inom tak- och byggsektorn så kan vi ge dig ett heltäckande koncept. Vi arbetar efter arbetsmiljöverkets krav på säkerhet och är certifierade för att bygga och beträda byggställning upp till 9 meter. Ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar och innehar F-skatt sedel.

Med Vänlig Hälsning,
Niklas Olsson
VD NCO Konsult och Montage AB

Företagsuppgifter

NCO Konsult och Montage AB
Starbovägen 220
77192 Ludvika

Telefon: 0703449397
Mail: Niklas@dalamarkskruv.se
Web: www.dalamarkskruv.se

Org Nr:559124-7324

hitta

Dala Markskruv på Facebook

Senaste nytt från vår Facebooksida! Gilla oss för att hålla koll på våra senaste projekt och följ med bakom kulisserna hos Dala Markskruv!


4 years ago

Montering av markskruv för altanbygge i Viksberg.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago
Foton från Dala Markskruvs inlägg

Nu är vi tillbaka efter semestern med ny energi och spännande projekt framför oss. Kalendern börjar bli full men det finns fortfarande visst utrymme kvar på året.

Första jobbet efter ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 39 »