hustak renovering nco dalarna

Takbyte Ludvika

februari 19th, 2018 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Takbyte Ludvika”

Under senhösten och början på vintern så monterade vi nytt tak på 2 suterräng hus i Ludvika. Det fanns inga fel på eller läckage på något av taken men husen är byggda på mitten av -70talet. Ett klokt beslut att byta taket innan man får läckage då försäkringen inte täcker vattenskada som är orsakat av taket. Där har man som fastighetsägare ett eget ansvar. Givetvis skulle det bästa vara att byta tak dagen innan ett eventuellt läckage men sådant är svårt att förutspå. Man brukar säga att livslängden på ett tak är c:a 30-40 år med variationer åt båda hållen då faktorer som taklutning, material osv påverkar livslängden. I detta fall hade pappen börjat bli dålig bitvis och även bärläkten på en del utsatta ställen. Pannorna släppte mycket sand och hade även en hel del påväxt av mossa.

Med ny papp, läkt och ytbehandlade betongpannor från Benders så klarar dessa hus ytterligare 30-40 år utan något nämnvärt underhåll. Vi monterade även ny vattenavrinning, snörasskydd över entrén och nya full långa vindskivor för att undvika skarvar. Alla plåtdetaljer så som ventilationshuvar, fot och vindskiveplåtar byttes ut. Vindskivorna monterades färdigmålade i den kulör som kunden önskade.  Ett snabbt och problem fritt takbyte med en arbetsplats som är alltid hålls ren och snygg då vi har 2 containrar på plats för brännbar deponi och en för plåt och tegel. Tillsammans med godkänd byggställning så har vi även uppfyllt arbetsmiljöverkets regler och säkerhetsföreskrifter vilket är väldigt viktigt för oss och kunderna.

Funderar du på att byta tak så är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och i samband med det så gör vi grundlig kontroll av tak och vindsutrymmen.

Klicka här för att komma till vår kontakt sida.

 

Takbyte benders palemaTegel lyft kranbil takbyte

 

 

 

 

 

 

 

hustak renovering nco dalarna

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig komma igång med ditt projekt. Fyll i så mycket information som du har tillgång till, resten löser vi tillsammans. Vi kontaktar dig så fort vi kan men du är även välkommen att ringa in din förfrågan.

Niklas, 070 344 9397
info@dalamarkskruv.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din E-Post (obligatorisk)

Din Ort

Ditt telefonnummer

Dina byggtankar
VerandaStaketUterumÖvrigt

Ämnesrad

Ditt meddelande