Takbyte Ludvika

januari 9th, 2019 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Takbyte Ludvika”

Vi fick förtroendet att utföra takbytet på ett hus i vinkel med valmat tak. Vi har bytt ut vissa delar av råsponten som var skadad av genomträngande fukt igenom den torra och dåliga takpappen. Vi öppnade även upp råsponten runt murstocken och frilade en ta

kstol som låg gentemot murstocken.

Med ny takduk, läkt och plåtdetaljer var det sedan dags för tegellyft och utläggning av Benders 2kupiga betongpanna som heter Palema och är ytbehandlad för att inte släppa sand samt en glatt yta vilket gör att föroreningar och mossa inte fäster lika lätt. Efter en noggrann slutstädning bokade vi hämtning på containrarna med deponi. Innan vi demonterade byggställningen gick vi igenom arbetet med kunden för att vara säkra på att vi lämnar en nöjd kund.

Du vet väl att offert och kontroll av ditt tak är kostnadsfri. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen och du har kontakt med en och samma person från första mötet, under byggtiden samt vid genomgång av utfört arbete. Tryggt, enkelt och effektivt.

Välkommen!

Tags: , , , , , , , , , ,

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig komma igång med ditt projekt. Fyll i så mycket information som du har tillgång till, resten löser vi tillsammans. Vi kontaktar dig så fort vi kan men du är även välkommen att ringa in din förfrågan.

Niklas, 070 344 9397
info@dalamarkskruv.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din E-Post (obligatorisk)

Din Ort

Ditt telefonnummer

Dina byggtankar
VerandaStaketUterumÖvrigt

Ämnesrad

Ditt meddelande