Takbyte

Takbyte i Sunnansjö

februari 15th, 2018 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Takbyte i Sunnansjö”

Under hösten utförde vi en omfattande takrenovering på en villa i Sunnansjö. En stor del av takets råspont behövdes bytas ut och även delar av takstolar. Ett utmanande men roligt arbete och väldigt bra slutresultat. Det var ungefär 50 år sedan taket hade renoverats så det var väl på tiden. Pappen var i dåligt skick såväl som läkt och infästning.

Ett normalt villatak har en ungefärlig livslängd på 30-40 år med undantag åt båda hållen. Det är dock pappen som räknas som tätskikt i taket och det kan vara svårt att inspektera hur den ser ut. Vissa delar av taket är oftast mer utsatta och faktorer som värme mm spelar in på pappens livslängd.

I detta fall valde vi Benders Palema ytbehandlad betongpanna för en bekymmersfri framtid då den ej släpper sand eller mattas märkbart med åren. Påväxt som mossa och missfärgningar fäster inte heller lika lätt. Ett bra och prisvärt alternativ. Färgen är tegelröd och passar bra till röda och vita plåtdetaljer.

Råspont takbyte DalarnaTakrenovering TakbyteRåspont Takbyte Dalarna Villatak

 

Ränndal takbyte


Går du i tankarna på att byte tak?

Kontakta oss för en gratis grundlig kontroll av vindsutrymme och tak. Tillsammans tittar vi på dom bästa lösningarna och vilket material som lämpar sig bäst för just ditt tak.

Välkommen med din förfrågan!

 

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig komma igång med ditt projekt. Fyll i så mycket information som du har tillgång till, resten löser vi tillsammans. Vi kontaktar dig så fort vi kan men du är även välkommen att ringa in din förfrågan.

Niklas, 070 344 9397
info@dalamarkskruv.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din E-Post (obligatorisk)

Din Ort

Ditt telefonnummer

Dina byggtankar
VerandaStaketUterumÖvrigt

Ämnesrad

Ditt meddelande