Takbyte i Kopparberg

mars 22nd, 2018 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Takbyte i Kopparberg”

Vi har precis avslutat en tak renovering på en villa i Kopparberg. Villan är byggd i slutet på -70 talet och inget har gjorts sen dess. Pannorna släppte mycket sand och norrsidan var bitvis helt täckt med mossa. Läkten var på flera ställen så dålig att det gick och riva bort med händerna. Det är ofta så att läkt eller papp är dålig på vissa mer utsatta ställen när taken börjar bli bortåt 40år gamla. Då är det hög tid att se över taket så man inte drabbas av ett kostsamt läckage vilket dessutom inte täcks av försäkringen.

 

-Är du osäker på konditionen på ditt tak så kan du boka en kostnadsfri kontroll av oss och finns behovet så skickar vi en gratis offert på ert tak. Att se över taket varje vår är en väldigt klok idé. Har vissa pannor börjat flytta på sig är det oftast ett tecken på att läkten börjar bli dålig. Har du fukt genomslag på råsponten i vindsutrymmet så är även pappen i dåligt skick eller skador vid någon av takets genomföringar.

Här kommer lite bilder från tak bytet i Kopparberg.

takbyte tryggt takbyte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig komma igång med ditt projekt. Fyll i så mycket information som du har tillgång till, resten löser vi tillsammans. Vi kontaktar dig så fort vi kan men du är även välkommen att ringa in din förfrågan.

Niklas, 070 344 9397
info@dalamarkskruv.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din E-Post (obligatorisk)

Din Ort

Ditt telefonnummer

Dina byggtankar
VerandaStaketUterumÖvrigt

Ämnesrad

Ditt meddelande