Markskruv dalarna uterum sluta gräv

Byggnation av stomme för uterum på markskruv

februari 19th, 2018 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Byggnation av stomme för uterum på markskruv”

 

I vintras så borrande vi och monterade markskruv för att få en stabil förankring av det blivande uterummet. Skruvarnas placering mättes ut och höjden vägdes in med laser. I detta fall använde vi en lite större skruv som mäter 68x1000mm för att klara stora belastningar. Vi monterade ställbara U-beslag för 90mm stolp på skruvarna och några timmar efter ankomst var vi redan igång med att regla stommen. Snabbt och enkelt.

Vi reglade upp med bjälklag för golv. Fortsatte med främre väggen och till sist reglade vi för tak. På med råspont, takduk, läkt och till sist TP20 plåt och en anslutning mot huset. Vattenavrinning och vindskivor monterades sista dagen. Nu ser kunden fram emot våren då han själv ska montera fönsterpartier, panel och golv. Ett riktigt roligt projekt där vi lovat kunden att komma förbi på en kopp kaffe i hans nya uterum.

Funderar du på en ny altan eller kanske ett uterum till sommaren?

Kontakta oss redan nu så tar vi fram den bästa lösningen för ditt projekt oavsett om du vill göra en liten eller stor del själv. Vi värdesätter stora jobb som små, allt från att enbart montera markskruv till helhetslösnimgar. Väkommen med din förfrågan.

Klicka på länken för att komma direkt till kontaktsidan!

uterum NCO konsult montageuterum på markskruv

 

 

 

 

 

 

 

uterum takbyte altan markskruvuterum tak uterum grund markskruv dalamarkskruv

Kontakta oss idag!

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig komma igång med ditt projekt. Fyll i så mycket information som du har tillgång till, resten löser vi tillsammans. Vi kontaktar dig så fort vi kan men du är även välkommen att ringa in din förfrågan.

Niklas, 070 344 9397
info@dalamarkskruv.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din E-Post (obligatorisk)

Din Ort

Ditt telefonnummer

Dina byggtankar
VerandaStaketUterumÖvrigt

Ämnesrad

Ditt meddelande